FAQ

Excepteur sint occaecat cupidat non sunt in culpa qui officia desrunt molli test laborum.

Статичен сайт означава сайт направен на HTML, който няма CMS (content management system) система за управление на съдържание или т.н. администрация.

"Динамични сайтове" означава всъщност, че можете да изграждате неограничен брой страници или новини или модули за Вашия сайт.

Програмираните от Уебчарм сайтове са динамични и разполагат с CMS (content management system) система за управление на съдържанието, разработена специално за вашите нужди!

Можете да прочетете повече тук

Ние от Уебчарм твърдо предпочитаме и препоръчваме изработване на уникален сайт за вашите нужди. Понеже кода и дизайна е създаден от нас, това ни гарантира, че можем да се справим с всичко, което харесат и ни възложат нашите клиенти.

Не сме фенове на готовите системи. В нашите проекти сме интегрирали почти всичко, което може да се види в интернет, а новите технологии и тенденции приемаме като предизвикателство.

След пускане на сайта във всички договори, които сключваме с нашите клиенти, има клауза за едногодишна поддръжка за отстраняване на грешки, свързани с програмирането на сайта. Поддръжката не включва грешки възникнали при неправилна експлоатация и грешки свързани със сървъра и неговата конфигурация.

За всички допълнителни желания или приложения, които не са включени в предварителния договор се  сключва и подписва анекс / допълнително споразумение, в което се упоменава цена и срок за изработване.

Уебчарм предлага много и разнообразни начини на поддръжка, за които можете да прочетете тук

Независимо дали сте се спрели на  готова платформа като Wordpress, Magento, Wix, Shopify, Gator и други  или искате уникален дизайн с уникален код за вашия уебсайт процесът на работа с нашите клиенти минава през следните етапи:

  1. Уточняване детайлите на проекта - платформа, съдържание, страници, цветове, лого, подобни сайтове и др.
  2. Уточняване на цена и подписване на договор въз основа на уточнените характеристики.
  3. Създаване на готов дизайн или намиране на готов темплейт за дизайн.
  4. Програмиране на сайта или инсталиране на готовата платформа
  5. Тестване и сео оптимизация на готовия сайт

Разходите за създаване на уебсайт зависят пряко от времето , което се влага при създаването им.

Има три основни фактора, които образуват цената - големината на уебсайта, неговата сложност и платформата, на  която ще се програмира.

Ще се радваме да се видим и в разговор да определим какво искате за вашия уебсайт и съответно цената за него.

Повече за ценообразуването можете да прочетете тук

Ако може да се обобщи, обикновен сайт с използване на готова платформа може да се направи за 2 до 3,4 седмици. Същият сайт, с уникален дизайн и програмиран изцяло за Вас , може да се направи от 2 до 3 месеца.

Повече за създаването на уебсайт можете да прочетете тук

Не намирате своя отговор?

Свържете се с нас